Downtown Jungle x Hansie

Op zaterdag 14 december komt Hansie naar The Basement van Drie Gezusters tijdens Funk D zijn concept Downtown Jungle! Boven hoor je ons beproefde concept van sexy RnB afgewisseld met de lekkerste tracks uit de charts en bij Heidi’s gaan we door tot in de late uurtjes!

THE BASEMENT

Hansie

Hansie gaat super hard! Je kent hem van tracks als ‘Hey Meisje’, ‘Kom Bij Mij’, ‘Non Stop’, ‘Speling’ en ‘Laat Niet Los’. Van laatstgenoemde track is een stukje van de videoclip in onze Basement opgenomen! Op 14 december zie je hem daar ook weer staan, gonna be a special one!

Facebook event

THE BASEMENT

Funk D

Funk D is een echte duizendpoot! Hij tourde meerdere keren door Azië, draaide meerdere keren op Tomorrowland, heeft zijn eigen platenlabel ‘Mayhem Records’, eigen evenementen zoals Downtown Jungle en ontelbare edits, remixes en producties. De Funk D stoomtrein is niet te stoppen!

Facebook event

THE BASEMENT

DJ EREN

DJ Eren is een Nijmeegs talent, die als resident van Funk D zijn concept Downtown Jungle, vaak in The Basement van Drie Gezusters draait. DJ Eren strooit met lekkere vibes voor het uitgaanspubliek in Nijmegen!

Facebook event

THE BASEMENT

DJ D&D

Danny en Danny oftewel DJ D&D, het duo draait al een aantal jaren en komen vaak draaien bij Funk D zijn concept Downtown Jungle in The Basement! Verder draait het duo vaak tijdens Smash in de Linde en zijn ze vaak te vinden op schoolfeesten in de regio Nijmegen!

Facebook event