Downtown Jungle x murda

Zaterdag 21 september komt niemand minder dan Murda naar The Basement tijdens Funk D zijn concept Downtown Jungle! Naast Murda draaien DJ Eren en Funk D zelf!

THE BASEMENT

Murda

Deze veteraan is niet meer weg te denken uit de Nederlandse urban scene. In 2008 al bracht Murda zijn eerste EP ‘Turkse Pizza’ uit. Zijn hits als ‘Shutdown’, ‘Rompe’ en ‘Niet Zo’ gingen al platina. Ter ere van zijn pasgeboren dochter bracht hij dit jaar zijn album “Baba” (vader in het Turks) uit, waar o.a. nummers als ‘Trabajo’, ‘Culé’ en ‘Strech’ op staan! Niet alleen op muzikaal vlak heeft Murda talent, maar schitterde ook als acteur in de succesvolle film ‘Gangsterboys’ en had een hoofdrol in een van de afleveringen van ‘Van God Los’.
Facebook event

THE BASEMENT

Funk D

Funk D is een echte duizendpoot! Hij tourde meerdere keren door Azië, draaide meerdere keren op Tomorrowland, heeft zijn eigen platenlabel ‘Mayhem Records’, eigen evenementen zoals Downtown Jungle en ontelbare edits, remixes en producties. De Funk D stoomtrein is niet te stoppen!
Facebook event

THE BASEMENT

DJ Eren

DJ Eren is een Nijmeegs talent, die als resident van Funk D zijn concept Downtown Jungle, vaak in The Basement van Drie Gezusters draait. DJ Eren strooit met lekkere vibes voor het uitgaanspubliek in Nijmegen!
Facebook event