Zomersessie x Nafthaly Ramona

Voor de Drie Gezusters Zomersessie hebben we Nederlands meest dope artiesten uitgenodigd. Dag 2 van de Vierdaagsefeesten knallen we verder in Drie Gezusters! In The Basement is Funk D zijn eigen concept Downtown Jungle met Nafthaly Ramona achter de decks. Naast Nafthaly draaien DJ Eren, DJ Fasto, DJ D&D, Royinho & Rini MC en Funk D himself! Boven wordt ons beproefde concept van sexy RnB afgewisseld met de lekkerste tracks uit de charts gedraaid!

THE BASEMENT

Nafthaly Ramona

“Waar woorden falen, spreekt muziek.” Dit gezegde beschrijft DJ Nafthaly Ramona precies. De knappe verschijning combineert Eclectic, Dancehall, House en trap invloeden. Haar eclectische geluid en haar aanstekelijke enthousiasme doen haar opvallen. Van Marokko tot Miami, en van België tot Curaçao, deze dame is over de hele wereld te vinden. Wanneer Nafthaly Ramona draait krijgen de heren vlinders in hun buik en worden dames haar nummer 1 fan.

Facebook event

THE BASEMENT

Funk D

Funk D is een echte duizendpoot! Hij tourde meerdere keren door Azië, draaide meerdere keren op Tomorrowland, heeft zijn eigen platenlabel ‘Mayhem Records’, eigen evenementen zoals Downtown Jungle en ontelbare edits, remixes en producties. De Funk D stoomtrein is niet te stoppen!

Facebook event

THE BASEMENT

DJ FASTO

Fasto is een all-round DJ die in staat is allerlei stijlen in zijn eclectische mix te mengen. Al op jonge leeftijd had hij zijn eerste Europese club optredens op het eiland Mallorca. Met meer dan 70 shows per jaar is deze man een echte DJ-machine. Fasto staat voor een snelle mix en hyped het feest overal waar hij komt, in interactie met de menigte van de eerste minuut tot de laatste. Met veel boekingen in Nijmegen is hij hier erg bekend, maar ook draaide hij een stukje verder van huis: Thailand.

Facebook event

THE BASEMENT

DJ EREN

DJ Eren is een Nijmeegs talent, die als resident van Funk D zijn concept Downtown Jungle, vaak in The Basement van Drie Gezusters draait. DJ Eren strooit met lekkere vibes voor het uitgaanspubliek in Nijmegen!

Facebook event

THE BASEMENT

DJ D&D

Danny en Danny oftewel DJ D&D, het duo draait al een aantal jaren en komen vaak draaien bij Funk D zijn concept Downtown Jungle in The Basement! Verder draait het duo vaak tijdens Smash in de Linde en zijn ze vaak te vinden op schoolfeesten in de regio Nijmegen!

Facebook event

THE BASEMENT

DJ Royinho & Rini MC

DJ Royinho & Rini MC lopen al een hele tijd mee! Met Royinho achter de knoppen en Rini MC met de microfoon in zijn handen weten ze elke zaal op z’n kop te zetten. Funk D nodigt ze vaak uit om te draaien bij Downtown Jungle in The Basement van Drie Gezusters!

Facebook event