Downtown Jungle x sjaak

19 oktober is het zover: Sjaak staat bij ons in The Basement tijdens Downtown Jungle! Boven hoor je ons beproefde concept van sexy RnB afgewisseld met de lekkerste tracks uit de charts en bij Heidi’s gaan we door tot in de late uurtjes! 

THE BASEMENT

Sjaak

Sjaak heeft er al flink wat jaar in de Nederlandse urban scene opzitten en gaat nog steeds lekker! In 2018 kwam hij zijn album ‘THOP’ uit in samenwerking met Sidney Samson. Daarnaast wordt zijn megahit ‘Stap Voor Stap’ nog steeds overal gedraaid! Samen met Sjaak gaan we 19 oktober er een prachtige avond van maken! 

Facebook event

THE BASEMENT

Funk D

Funk D is een echte duizendpoot! Hij tourde meerdere keren door Azië, draaide meerdere keren op Tomorrowland, heeft zijn eigen platenlabel ‘Mayhem Records’, eigen evenementen zoals Downtown Jungle en ontelbare edits, remixes en producties. De Funk D stoomtrein is niet te stoppen!

Facebook event

THE BASEMENT

DJ FASTO

Fasto is een all-round DJ die in staat is allerlei stijlen in zijn eclectische mix te mengen. Al op jonge leeftijd had hij zijn eerste Europese club optredens op het eiland Mallorca. Met meer dan 70 shows per jaar is deze man een echte DJ-machine. Fasto staat voor een snelle mix en hyped het feest overal waar hij komt, in interactie met de menigte van de eerste minuut tot de laatste. Met veel boekingen in Nijmegen is hij hier erg bekend, maar ook draaide hij een stukje verder van huis: Thailand.

Facebook event

THE BASEMENT

DJ EREN

DJ Eren is een Nijmeegs talent, die als resident van Funk D zijn concept Downtown Jungle, vaak in The Basement van Drie Gezusters draait. DJ Eren strooit met lekkere vibes voor het uitgaanspubliek in Nijmegen!

Facebook event