Downtown Jungle x trobeats

Zaterdag 18 januari komt niemand minder dan Trobeats naar The Basement van Drie Gezusters! Boven is het beproefde concept van sexy RnB afgewisseld met de lekkerste tracks uit de charts. 

THE BASEMENT

Trobeats

Deze getalenteerde producer is de man achter veel hits. Met zijn eerste track ‘Red Me’ voor Ronnie Flex en Tabitha haalde hij zijn eerste gouden plaat. Deze lijn zette hij voort op het album ‘NORI’ van Ronnie Flex. Daar produceerde hij de nummers ‘NORI’ en ‘4/5′ die uiteindelijk werden bekroond met platina en dubbel platina. Hierna kon het niet uitblijven dat hij met de Nederlandse top zou samenwerken. Dit jaar komt zijn album uit met onder andere artiesten zoals Josylvio, Chivv en Bizzey en nog meer top artiesten. Verwacht dus veel hitte op de 18e!

Facebook event

THE BASEMENT

Funk D

Funk D is een echte duizendpoot! Hij tourde meerdere keren door Azië, draaide meerdere keren op Tomorrowland, heeft zijn eigen platenlabel ‘Mayhem Records’, eigen evenementen zoals Downtown Jungle en ontelbare edits, remixes en producties. De Funk D stoomtrein is niet te stoppen!

Facebook event

THE BASEMENT

DERO

DJ Dero is een Nederlandse DJ en producer, Dero is vaak te vinden in Nijmegen waar hij veel draait in El Sombrero! Ook staat hij vaak bij Funk D zijn concepten Downtown Jungle, Millennium of Departure.

Facebook event

THE BASEMENT

DSTRQT

DSTRQT is een ambitieuze DJ en producer, hij maakt remixen en bootlegs van nummers. Zo maakte hij van het nummer ‘Mist & Regen’ van Lil Kleine en Ronnie Flex een bootleg, deze werd maarliefst 112k keer bekeken op YouTube! DSRTQT draait vaak in The Basement van Drie Gezusters in Nijmegen of in Plaza Arnhem voor verschillende concepten!

Facebook event