Drie Kleine Zusjes - Examenfeest (16+) - 2020

Op woensdag 10 juni is jouw favoriete 16+ feest terug in Drie Gezusters Nijmegen! Omdat jullie die middag de examenuitslag krijgen, organiseren wij het dikste en grootste eindexamenfeest uit de regio! Het feest is voor iedereen, dus je hoeft niet perse examen te hebben gedaan. 😎

THE BASEMENT

Caza

Zijn eerste grote clubhit had Caza samen met Rush Hour in 2017 met de club banger “Oh Na Na” ft. Keizer & Dopebwoy die momenteel meer dan vijf miljoen streams heeft op Spotify. Kort daarna zorgde hij voor een nieuwe clubhit “Even Dansen” met DJ Dylvn die de Nederlandse charts bestormde in de eerste week op plek nummer 13. Caza heeft de streak doorgepakt en is in 2018 officieel doorgebroken met de megahit ‘SLIDE’ die hij samen met Famke Louise en producer Vlado gemaakt heeft.Vanaf dat moment is Caza als een bom binnegekomen en heeft hij o.a. tracks gereleased in samenwerking met artiesten als Bizzey en Ronnie Flex.
Tickets

THE BASEMENT

Diaz & Bruno

Diaz & Bruno ken je van de nummers ‘Love Senzes’ en ‘Wild’. Diaz & Bruno vormen samen een van de bekendste DJ-duo’s van Nederland. Met Diaz achter de decks en Bruno aan de mic weet je zeker dat je bij het goede adres bent voor een goed feest!
tickets