Drie Kleine Zusjes

Op maandag 14 oktober is jouw favoriete 16+ feest Drie Kleine Zusjes terug in de herfstvakantie! De eerste editie van dit schooljaar wordt de reality TV edition waarbij we de heetste realitysterren uitnodigen! Achter de draaitafels staan Elias Chainboy (bekend van EXOTB), Triciaa (Laetitia uit Temptation Island (vips)), en DJ Brooklyn (Merijn uit Temptation Island). 

In The Basement ga je los op de hardste tracks van onze realitysterren en boven in Drie Gezusters hoor je sexy RnB afgewisseld met de lekkerste tracks uit de charts. In Heidi’s Skihut wordt de lekkerste feestmuziek gedraaid! Zo is er voor ieder wat wils!

Tickets zijn te koop via de link hieronder, ben er snel bij en je hebt nog early bird tickets.

Early bird ticket: €7,50

Regular ticket: €10

Late ticket: €12,50

Tickets: https://eventix.shop/2evmzqer

Let op: bij dit feest moet je voor 00:30 binnen zijn, daarna sluiten onze deuren en kun je niet meer naar binnen.

THE BASEMENT

Elias Chainboy

Elias Chainboy is bekend van Ex On The Beach seizoen 4 en Ex On The Beach Double Dutch seizoen 5. daarnaast is hij DJ! Hij staat natuurlijk bekend als de man met de ketting waar hij menig vrouw mee aan de haak sloeg. Als DJ brengt hij een energieke mix van opzwepende latin en urban beats waarmee hij ervoor zorgt dat de dansvloer nooit stil staat. Deze zomer bracht hij het nummer ‘Shotjes’ uit, die hij samen met Artistic Raw en Justice Toch maakte. 

Tickets

THE BASEMENT

DJ Triciaa

DJ Triciaa, ook wel bekend al Laetitia, deed twee keer mee aan Temptation Island. In 2018 voor de eerste keer en nu zit ze in het laatste seizoen, Temptation Island Vips! Dit jaar kwam ze later in het programma, maakte ze haar opwachting in de dj booth en toonde daar al haar kunsten. DJ Triciaa is in vele grote clubs in Nederland en België te vinden en op 14 oktober dus in Drie Gezusters tijdens Drie Kleine Zusjes!

tickets

THE BASEMENT

DJ Brooklyn

DJ Brooklyn, ook wel bekend als Merijn Brooklyn, deed mee aan het TV-programma Temptation Island. Hij begon vijf jaar geleden aan zijn DJ carriere en komt tegenwoordig op verschillende grote feesten en clubs, zo was hij te vinden in Beachclub Bloemendaal, Jimmy Woo, Club Abe, Club Vie en The VIP Room.

tickets