Drie Kleine Zusjes

Na vier edities met o.a. Dave Roelvink, Yung Felix, Johnny 500 en Quincy Wilson, is jouw favoriete 16+ feestje terug op woensdag 12 juni met het examenfeest waar o.a. Chivv, Caza en SXTEEN live komen optreden! Omdat jullie die middag de examenuitslag krijgen, organiseren wij het dikste en grootste eindexamenfeest uit de regio! Het feest is wel voor iedereen, dus je hoeft niet perse examen te hebben gedaan.

In The Basement hebben we Chivv, Caza en SXTEEN om te zorgen voor sicke live shows! Boven in Drie Gezusters hoor je sexy RnB afgewisseld met de lekkerste tracks uit de charts en in Heidi’s Skihut wordt de lekkerste feestmuziek gedraaid! Zo is er voor ieder wat wils!

Let op: bij dit feest moet je voor 00:30 binnen zijn, daarna sluiten onze deuren en kun je niet meer naar binnen.

THE BASEMENT

Chivv

Chivv vormt samen met Henkie T het legendarische duo SBMG! Met SBMG bracht hij grote hits uit die miljoenen keren gestreamd en waarvoor ze platina platen kregen. Denk aan hits als ‘4x Duurder’, ‘LIT’ en ‘Oeh Na Na’. Ook solo gaat Chivv lekker hij stond op grote hits als ‘Huts’, ‘Cartier’ en ‘Ze Willen Mee’. Nu gaat hij hard met zijn met zijn hit ‘Ewa Ewa’. Kom Chivv checken tijdens het grootste 16+ feestje van de regio op woensdag 12 juni, de dag dat velen hun eindexamen einduitslag krijgen!

Tickets

THE BASEMENT

Caza

Op woensdag 12 juni komt ook Caza naar de Exameneditie van Drie Kleine Zusjes (16+). De rapper toerde in 2015 mee tijdens het tournee van Ronnie Flex, wat resulteerde in dikke shows in het Nederlandse clubcircuit en op verschillende prominente festivals. Caza interesseerde zich al langere tijd in het produceren van muziek. In 2018 scoorde Caza een grote hit met Bizzey, genaamd ‘Positie’ en met Famke Louise ‘Slide’, die ook platina ging!

tickets

THE BASEMENT

SXTEEN

Ook rapper SXTEEN komt live optreden tijdens Drie Kleine Zusjes, het examenfeest 16+! In 2018 deed de rapper mee Funx Talent vibez edition, zijn cover van het nummer “I love it” van Kanye West en Lil Pump zorgde voor meer dan 1 miljoen views in enkele weken tijd. Later heeft hij deze track als een een officiële track uitgebracht wat leidde tot meer dan een miljoen streams op Spotify. Hierna ging het hard met de rapper en bracht hij ‘Yamilet’ uit een track waar ook Poke staat! Daarnaast werkte hij voor het nummer ‘Domme Dingen’ samen met Bizzey, Poke en Diquenza!

tickets

THE BASEMENT

Heroic

DJ Heroic is als resident van Drie Gezusters bijna wekelijks te vinden in Nijmegen te vinden! Tijdens een traktatie van een eclectische cross-over tussen je favoriete hitjes, lekkerste guilty pleasures, de beste stampers, tijdloze classics en alles wat daarmee te maken heeft, gaan de voetjes ongetwijfeld van de vloer. In een set vol energie zet Heroic de feestmachine op volle toeren, wat betekent dat iedere dansvloer op z’n kop wordt gezet. De heupen gaan los en de handen gaan in de lucht. Eén ding is zeker: stilstaan is geen optie.

tickets

DRIE GEZUSTERS

Harvey Al Dante

Harvey Al Dante een DJ & producer die in Nijmegen al jaren erg bekend is! Harvey draaide jarenlang in Drie Gezusters en daarnaast is hij een van residents van The Morning After. Verder heeft hij gedraaid voor Vunzige Deuntjes en staat hij bij verschillende concepten in The Basement van Drie Gezusters!

tickets

HEIDI’S SKIHUT

DJ Maevell

DJ Maevell zorgt in Heidi’s Skihut voor het leukste feestje samen met jou!

tickets