Harvey Al Dante Selects: Vunzige Deuntjes Soundsystem

Op 2e kerstdag vindt de eerste editie plaats van Harvey Al Dante Selects in The Basement! Harvey Al Dante Selects begon als een playlist waar veel mensen de allernieuwste en lekkerste muziek luisterden. Door het succes is het uitgegroeid tot een waar concept! Tijdens Harvey Al Dante Selects hoor je de allerlekkerste Latin, Urban en Moombahton! Voor de eerste editie nodigt hij niemand minder dan Vunzige Deuntjes Soundsystem uit. Zij gaan er samen voor zorgen dat dit een feest wordt om niet meer te vergeten! Verwacht dus veel lekkere, nieuwe nummers. Precies zoals je gewend bent van Harvey Al Dante!

THE BASEMENT

Vunzige Deuntjes Soundsystem

Vunzige Deuntjes is een naam die niet meer weg te denken is uit het Nederlandse uitgaansleven. Met dit concept staan ze in de bekendste zalen in Nederland en België met de allerlekkerste Hiphop, R&B en Dancehall! Daardoor kon een eigen Soundsystem natuurlijk niet uitblijven. De mannen van de Vunzige Deuntjes Soundsystem zorgen ervoor dat geen dansvloer stilstaat! 

Facebook event

THE BASEMENT

Harvey Al Dante

Harvey Al Dante een DJ & producer die in Nijmegen al jaren erg bekend is! Harvey draaide jarenlang in Drie Gezusters en daarnaast is hij een van residents van The Morning After. Verder heeft hij gedraaid voor Vunzige Deuntjes en staat hij bij verschillende concepten in The Basement van Drie Gezusters!

Facebook event