Harvey Al Dante Selects: Zoete Zin SST & Wasserette SST

1 Februari vindt de tweede editie plaats van Harvey Al Dante Selects in The Basement!

Harvey Al Dante Selects begon als een playlist waar veel mensen de allernieuwste en lekkerste muziek luisterden. Door het succes is het uitgegroeid tot een waar concept! Tijdens Harvey Al Dante Selects hoor je de allerlekkerste Latin, Urban en Moombahton!

Voor de tweede editie nodigt hij niemand minder dan Wasserette Soundsystem en Zoete Zin Soundsystem uit. Zij gaan er samen voor zorgen dat dit een feest wordt om niet meer te vergeten! Verwacht dus veel lekkere, nieuwe nummers. Precies zoals je gewend bent van Harvey Al Dante!

THE BASEMENT

Zoete Zin Soundsystem

Het populaire feest Zoete Zin heeft zijn eigen soundsystem! Op zaterdag 1 februari komen zij naar The Basement van Drie Gezusters. Zoete Zin brengt de tropen naar de club! Al jaren zet Zoete Zin verschillende steden in Vuur & Vlam met de lekkerste caribbean & latin musica met Dancehall, Zouk, Club, Afro, Reggaeton, Baile Funk, Tropical bass, Kizomba, Bachata en nog veel meer zoete geluiden om jou de hele avond te laten bewegen.

Facebook event

THE BASEMENT

Wasserette Soundsystem

Het Wasserette soundsystem leert jou hoe je wasjes draait. Dit doen ze op een tropisch wasprogramma bestaande uit de lekkerste dancehall, reggaeton, hiphop en R&B!

Facebook event

THE BASEMENT

Harvey Al Dante

Harvey Al Dante een DJ & producer die in Nijmegen al jaren erg bekend is! Harvey draaide jarenlang in Drie Gezusters en daarnaast is hij een van residents van The Morning After. Verder heeft hij gedraaid voor Vunzige Deuntjes en staat hij bij verschillende concepten in The Basement van Drie Gezusters!

Facebook event