Motion x Beyoncé vs Rihanna Special

Beyoncé of Rihanna…? Crazy in Love of Pon de Replay? Wij weten het ook niet meer. Wij draaien deze avond een extra lading Queen B en Bad Gal RiRi om erachter te komen wie wint.

THE BASEMENT

Sensue

DJ Sensue, twee dames uit Amsterdam die zorgen voor de lekkerste Hiphop, RnB, Afro, Future & Electronic op elk feest! Het duo draait vaak in Amsterdamse clubs zoals Club Air, UP, La Favela, ook draaien ze vaak voor Vunzige Deuntjes. Dit jaar gaan ze ook heel wat festivals rond zoals Wish Outdoor, Amsterdam Open Air, Chin Chin Festival en Solar! Op 22 juni staan zij voor het eerst in Nijmegen tijdens Motion Beyoncé vs Rihanna special!

Facebook event

THE BASEMENT

Goodlife Tribe

The Goodlife Tribe is een muziekcollectief. Zij organiseren en (co-)hosten feesten en evenementen binnen Amsterdam en omstreken, met als doel zoveel mogelijk mensen samen brengen. Op zaterdag 22 juni komen zij naar Nijmegen voor Motion: Beyoncé vs Rihanna special!

Facebook event

THE BASEMENT

Sinji

Als day-one resident in The Basement Nijmegen is Sinji geen onbekend gezicht meer. De afgelopen paar jaar is hij druk bezig geweest en draait hij als urban DJ op feestjes als Vunzige Deuntjes en Chocolade, en heeft hij een spot geclaimd als resident bij The Morning After!

Facebook event