Zomersessie x Dopebwoy

Voor de Drie Gezusters Zomersessie hebben we Nederlands meest dope artiesten uitgenodigd. Maandag 15 juli gaan zitten we alweer op dag drie van de Vierdaagsefeesten en gaan we LIT! Tijdens deze dag komt Dave Nunes zijn concept Motion en hiervoor is Dopebwoy uitgenodigd voor een dikke live show. Boven wordt ons beproefde concept van sexy RnB afgewisseld met de lekkerste tracks uit de charts gedraaid!

THE BASEMENT

Dopebwoy

“Prrr“ Ik ben lit, planga van Dopey! De man die mega hit scoorde met ‘Cartier’ die 73 miljoen keer bekeken werd op YouTube zorgde voor Internationale bekendheid! Verder ken je hem van tracks als ‘Afstand’, ‘Op en Neer’ en ‘Stack ‘t’. In mei 2019 bracht Dopebwoy een nieuw album uit genaamd ‘Forever Lit’ hierop staat ‘Santo Domigo’ met de Engelse Yxng Bane, ‘Niet Alsof’ met de Franse rapper MHD en ‘Salaris’ met Bizzey.

Facebook event

THE BASEMENT

Dave Nunes

Dave Nunes staat in Nijmegen en omstreken bekend als een groot talent! Dave draaide al voor vele grote concepten als Vunzige Deuntjes, Encore Amsterdam en was een van de huis DJ’s van Drie Gezusters! Ook kwam zijn set voorbij op FunX en heeft hij zijn eigen concepten Motion & Shutdown in The Basement van Drie Gezusters en Latin Sunrise in El Sombrero!

Facebook event

THE BASEMENT

Day-one

Day-one, zijn twee talentvolle DJ’s uit Arnhem, het duo is vaak te vinden in onze hoofdstad waar ze veel draaien in clubs en cafés. Daarnaast draaien ze vaak tijdens het Arnhems concept Watermeloen en bij Motion, het concept van Dave Nunes in The Basement van Drie Gezusters Nijmegen! Houd dit talentvolle duo in de gaten want hier ga je nog veel van horen.

Facebook event