Motion Snelle

Motion! Dit is hét feestje waar je los kan gaan op al je favoriete tunes. Op 15 juni nodigen we niemand minder uit dan Snelle. Snelle is een ongekend gepassioneerde muzikant en een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een gewone Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.

THE BASEMENT

SNELLE

Snelle komt op 15 juni naar Drie Gezusters! Tijden Motion in The Basement hebben we de rapper uitgenodigd voor een dikke live show! Via een FunX talentenshow en twee 101Barz sessies staat Snelle komende zomer op het grootste Hiphop festival van Nederland: Woohah. In 2018 bracht hij zijn eerste album uit ‘Lieve Jongens’ en dit jaar ‘Beetje Bij Beetje’ waar o.a. het platina nummer ‘Scars’ op staat!

Facebook event

THE BASEMENT

DAY-ONE

Day-one, zijn twee talentvolle DJ’s uit Arnhem, het duo is vaak te vinden in onze hoofdstad waar ze veel draaien in clubs en cafés. Daarnaast draaien ze vaak tijdens het Arnhems concept Watermeloen en bij Motion, het concept van Dave Nunes in The Basement van Drie Gezusters Nijmegen! Houd dit talentvolle duo in de gaten want hier ga je nog veel van horen.

Facebook event