NoFEMMEber x Lauwtje x April Grey

De maand november wordt in Drie Gezusters omgetoverd tot noFEMMEber! Tijdens deze maand zie je iedere zaterdag alleen maar vrouwelijke artiesten in The Basement! En wat voor een…😍 Daarnaast hebben we elke week een partner geselecteerd om bijzondere prijzen weg te geven! Hier maken we snel meer over bekend. WHO RUN THE WORLD?!

De tweede avond van noFEMMEber! Op zaterdag 9 november hebben we een liveshow van Lauwtje! Daarnaast draait de entertainer April Grey, komt Leila Tona met heerlijke Urban & Latin sounds, zorgt Dnise voor de lekkerste hitjes en MC Nina is de host van de avond!

THE BASEMENT

Lauwtje

In de Nederlandse rapscene is Lauwtje weer een nieuw gezicht, ze was de enige vrouw die op de Beats by Esko megasessie van 101Barz stond! Een maand later stond zij ook op het eerst album van Esko ‘Beats By Esko’ met de track ‘Bye, Bye, Bye’ van Esko in samenwerking met Josylvio en Jermaine Niffer. Twee weken later bracht Lauwtje haar debuutsingle uit ‘Dag in Dag Uit’ en die single werd goed ontvangen. Dit jaar kwam haar eerste EP uit genaamt ‘Lauws’ waar o.a. het nummer virale ‘Boing Boing’ die ze samen met Famke Louise en Poke maakte. Daarnaast werkte ze o.a. op deze EP samen met Josylvio, Esko en Young Ellens. Kom Lauwtje live checken op zaterdag 9 november in The Basement van Drie Gezusters!

Facebook event

THE BASEMENT

April Grey

DJ April Grey is een geboren entertainer, op 13 jarige leeftijd begon ze in de muziekbusiness en werd ze professional in verschillende dansstijlen zoals klassiek ballet en modern. Op 17-jarige leeftijd had ze haar eigen international Entertainment Agency en beheerde ze het met succes meer dan 10 jaar. In Europa is ze een bekende naam op het gebied van entertainment. Als muziekliefhebber begon ze aan de volgende stap DJ / producer, in 2017 heeft zij haar eerste remix uitgebracht als Producer April Grey. Ondertussen is ze een veel geziene vrouw achter de decks in clubs in Amsterdam en op verschillende evenementen over heel de wereld! Zaterdag 9 november dus in The Basement van Drie Gezusters.

Facebook event

THE BASEMENT

Leila Tona

Leila Tona is zorgt voor de lekkerste Urban & Latin sounds in de club! Ze draaide bij het concert van Nicky Jam in de AFAS live en ze draaide op Latin Village het grootste Eclectic festival in Europa, Pal Mundo Festival en draaide twee keer in Malmö, Zweden.

Facebook event

THE BASEMENT

Dnise

DJ Dnise is een vrouwelijke DJ die ook op zaterdag 9 november  in The Basement van Drie Gezusters draait tijdens de tweede avond van noFEMMEber! Dnise draaide al op vele plekken in heel het land, maar draaide ook in Antwerpen en werd haar mixtape gedraaid op FunX.

Facebook event

THE BASEMENT

MC Nina

Nina is zowel DJ als MC en is goed achter de draaitafels, maar ook met een mic in haar hand weet ze wat ze moet doen om het publiek te bespelen! Ze is veel te vinden in Amsterdam maar ook daarbuiten liet ze van zich horen, nu dus ook in Nijmegen bij verschillende edities van noFEMMEber in The Basement van Drie Gezusters!

Facebook event