Nofemmeber x Wef x Sarita Lorena

De maand november wordt in Drie Gezusters omgetoverd tot noFEMMEber! Tijdens deze maand zie je iedere zaterdag alleen maar vrouwelijke artiesten in The Basement! En wat voor een…😍 Daarnaast hebben we elke week een partner geselecteerd om bijzondere prijzen weg te geven! Hier maken we snel meer over bekend. WHO RUN THE WORLD?!

De derde avond van noFEMMEber is met niemand minder dan DJ WEF! Daarnaast zie je Sarita Lorena live optreden, Vaya Vera zorgt voor jouw favoriete tracks, Just Juliette voor lekkere vibes en de host van de avond is MC Nina!

THE BASEMENT

DJ WEF

Voordat WEF dj was, kwam ze vaak in clubs en vond de selectie van de muziek niet lekker en dit uitte ze ook. Totdat ze werd benaderd door een organisatie om zelf te draaien, hoewel ze nooit had gedacht om DJ te worden geloofde ze dat dansscene een nieuwe ‘swing’ nodig heeft en daarom ging ze er vol voor! Met behulp van een DJ-mentor kreeg ze na een paar maanden het vak onder de knie! Nu is ze niet meer weg te denken uit de Urban scene met grote boekingen in grote clubs en festivals in binnen en buitenland zoals, Mysteryland en Vunzige Deuntjes festival. Ook produceerde ze samen met Karyo het nummer ‘Banana’ voor Angelo King, Kalibwoy & Poke.

Facebook event

THE BASEMENT

Sarita Lorena

Sarita Lorena heeft ongekende creativiteit, een zwoel stemgebruik en latina looks, dat maakt Sarita Lorena tot een unieke verschijning. Ze deed mee aan de FunX Talent en schopte het tot de halve finale. Dit jaar had ze haar eerste single ‘On Top’ heeft in drie weken tijd maar liefst 500.000 views behaalde, haar hit ‘Haal Me Naar Boven’ met Ronnie Flex heeft inmiddels meer dan 6 miljoen streams, en haar laatste track ‘Brum Brum’ met SXTEEN gaat ook ontzettend hard. Kortom, deze dame zit niet stil en krijgt alle vrouwen (en mannen) in beweging! 

Facebook event

THE BASEMENT

Vaya Vera

Vaya Vera is erbij tijdens de derde avond van noFEMMEber in The Basement van Drie Gezusters! Vaya Vera zorgt voor je favoriete tracks uit de dancehall, hiphop, Afrohouse en R&B genres. Kom haar skills checken!

Facebook event

THE BASEMENT

Just Juliette

DJ Just Juliette is er natuurlijk ook bij tijdens noFEMMEber in The Basement van Drie Gezusters! Ze is vaker te vinden in The Basement waar ze een van de residents is. 

Facebook event

THE BASEMENT

MC Nina

Nina is zowel DJ als MC en is goed achter de draaitafels maar ook met een mic in haar hand weet ze wat ze moet doen om het publiek te bespelen! Ze is veel te vinden in Amsterdam maar ook daarbuiten liet ze van zich horen, nu dus ook in Nijmegen bij verschillende edities van noFEMME in The Basement van Drie Gezusters!

Facebook event