Zomersessie x Leafs

Voor de Drie Gezusters Zomersessie hebben we Nederlands meest dope artiesten uitgenodigd. Tijdens dag 6 van de Vierdaagsefeesten, donderdag 18 juli is het welbekende concept Not So Netjes aan de beurt! We gaan knallen in The Basement met Leafs, Smash & Aries, DJ Quincy Wilson, De La Noise, Jay + Josh, Dnise, Dave Nunes en Mc Endowy. Boven wordt ons beproefde concept van sexy RnB afgewisseld met de lekkerste tracks uit de charts!

THE BASEMENT

Leafs

Dit jaar komt de jonge rapper Leafs tijdens de Vierdaagsfeesten in The Basement van Drie Gezusters! De rapper tekende als jongste artiest ooit een contract bij Noah’s Ark, toen was hij pas 15! Twee jaar later heeft hij grote hits achter zijn naam als ‘Mamacita’, ‘What Is Love’ en zat hij op de track ‘Drip’ van SFB!

Facebook event

THE BASEMENT

Smash & Aries

Smash & Aries is een DJ duo dat je kent van hun grote hit ‘Bobbeling Queen’. Met Smash achter de decks en Aries als MC, geeft dit duo dikke shows weg in de grootste clubs van Nederland!

Facebook event

THE BASEMENT

Quincy Wilson

Quincy Wilson kun je kennen van het SBS6 tv-programma House Of Talent. Daarin maakte hij hits als ‘Het Voelt Zo Goed’ en ‘Ik Wil Jou Niet Kwijt’. Naast DJ is Quincy ook producer en produceert vooral Urban, Hiphop en EDM en zijn tracks kenmerken zich door zijn eigen vocals. Hij draaide op vele festivals waaronder Dancetour en Mysteryland!

Facebook event

THE BASEMENT

De La Noise

B-boy, mc, producer, maar most of all: dj! Al sinds eind jaren ‘90 actief in de entertainment business. Of je hem nu kent van zijn maandelijkse set op FunX, zijn workshop in House of Talent, zijn producties, of gewoon van zijn hele dikke sets vol energie; je weet dat De La Noise garant staat voor een high quality performance! Van Brazilië en Suriname tot Thailand en Spanje, over de hele wereld wordt hij geboekt!

Facebook event

THE BASEMENT

Jay + Josh

Jay + Josh is een DJ duo dat aardig aan de weg timmert, ze zijn wekelijks wel in een club te vinden achter de draaitafels! Ze draaide al in grote clubs zoals, Club Fix, Club Air Amsterdam en Club John Doe. Op donderdag 18 juli komen zij hun kunsten weer tonen tijdens Not So Netjes in The Basement van Drie Gezusters!

Facebook event

THE BASEMENT

DJ Dnise

DJ Dnise is een vrouwelijke DJ die ook op donderdag 18 juli in The Basement van Drie Gezusters draait tijdens Not So Netjes! Dnise draaide al op vele plekken in heel het land, maar draaide ook in Antwerpen en werd haar mixtape gedraaid op FunX.

Facebook event

THE BASEMENT

Dave Nunes

Dave Nunes staat in Nijmegen en omstreken bekend als een groot talent! Dave draaide al voor vele grote concepten als Vunzige Deuntjes, Encore Amsterdam en was een van de huis DJ’s van Drie Gezusters! Ook kwam zijn set voorbij op FunX en heeft hij zijn eigen concepten Motion & Shutdown in The Basement van Drie Gezusters en Latin Sunrise in El Sombrero!

Facebook event

THE BASEMENT

Mr.Esperando

Mr. Esperando loopt al een tijdje mee in de DJ wereld en weet hoe hij moet zorgen voor de juiste vibe in de club. Showde zijn kunsten al in vele clubs, zo draaide verschillende grote steden zoals: Hamburg, Sunny Beach, Tilburg, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen en in zijn eigen stad Oss.

Facebook event

THE BASEMENT

MC Endowy

Endowy is de host tijdens Not So Netjes op 18 juli in The Basement van Drie Gezusters! Endowy weet wat hij moet doen om het publiek mee te krijgen, hij is een echte entertainer op het podium!

Facebook event