3G NYE: Tales Of The Three Sisters

Bij Drie Gezusters gaan we stijlvol het nieuwe jaar in! Geen standaard gala-thema, maar dit jaar word je betoverd. Onze drie area’s Drie Gezusters, The Basement en Heidi’s Skihut worden sprookjes. In The Basement vind je de hardste (live) artiesten met the big bad wolf, boven in Drie Gezusters dans je met prinsessen en in Heidi’s Skihut ga je helemaal los in het sprookjesbos!

THE BASEMENT

Yung Felix

Vaak zonder shirt, altijd met gouden talent: Yung Felix is een van de heetste producers on the decks die Nederland rijk is. Yung Felix maakte de hit ‘Loco’ met Poke en Dopebwoy die maar liefst 102 miljoen keer bekeken werd op YouTube! Daarnaast produceerde hij grote hits voor grootste artiesten van het land, denk aan ‘Catch Up’, ‘Drama’, ‘JA!’ en ‘COCA’. Voor zijn DJ-sets, die zich laten omschrijven als knallend, put hij uit een combinatie van eigen producties en alles wat ratchet is. Verwacht een sicke set van hem waarmee je het nieuwe jaar ingaat!

Tickets

THE BASEMENT

Jayh

Het nieuwe jaar ga je in met Jayh die live komt optreden in The Basement. Jayh loopt al vele jaren mee. Waar hij eerst producer was, tekende hij in 2009 bij Top Notch waar hij met hits kwam als ‘Mijn Baby’, ‘Mijn Hossel’ en later ‘Mooie Dag’. Hierna gaat Jayh samenwerken met Avalon Music waar hij weer komt met nieuwe hits komt zoals ‘Bom’, ‘Bobbel’, ‘Ballon’, ‘Van Mij’ en ‘Volgende Stap’. Daarnaast stond Jayh door de jaren heen ook vaak op grote nummers met gastbijdrages, denk aan ‘Helemaal Naar De Klote’, ‘Banaan’, ‘Ik Ga Hard’ en ‘Ben Je Down’. Kom Jayh checken tijdens NYE in The Basement van Drie Gezusters!

Tickets

THE BASEMENT

Robin Roxette

Tijdens NYE is de prachtige Robin Roxette uitgenodigd om te komen flexen achter de decks. Deze vrouw gaat lekker met shows over heel de wereld zoals Duitsland, Curaçao, Suriname, LA, Dubai, Spanje en natuurlijk in Nederland! Verwacht een mix van R&B, Hiphop, moombahton, latin en afro. 

Tickets

THE BASEMENT

Stiekz

DJ Stiekz is er ook bij tijdens NYE in Drie Gezusters waar hij ook in The Basement komt draaien. Hij is naast DJ ook producer en bracht nummers uit als ‘Waar praten we over’, ‘Milkshake’ en ‘Slow Down’. 

Tickets

THE BASEMENT

Tis Family

Tis Family is een energiek trio dat iedere club op z’n kop zet! Met hun interactieve show krijgen ze het publiek altijd mee, zo deden ze dat op het 777 fest van Frenna en waren ze tijdens ADE te bewonderen met een sicke act! Tijdens NYE zie je ze in The Basement van Drie Gezusters! 

Tickets