Zomersessie x Tabitha en Mula B

Voor de Drie Gezusters Zomersessie hebben we Nederlands meest dope artiesten uitgenodigd. Tijdens dag 5 van de Vierdaagsefeesten, woensdag 17 juli, is het tijd voor Onschuldig. In The Basement komen Tabitha en Mula B. Boven wordt ons beproefde concept van sexy RnB afgewisseld met de lekkerste tracks uit de charts!

THE BASEMENT

Mula B

Op woensdag 17 juli tijdens de Vierdaagsefeesten komt Mula B aka Mula Moes naar The Basement van Drie Gezusters. De eerste grote show van deze grote man in Nijmegen, dus een primeur! Je kent hem van dikke tracks als ‘Bom ‘t’, ‘Ewa’, ‘Bandolero’ en ‘Viraal’!

Facebook event

THE BASEMENT

Tabitha

Tabitha is dé powervrouw van het moment met haar hits met Kris Kross Amsterdam ‘Hij Is Van Mij’ en ‘Moment’! Via de popacademie in Rotterdam ging ze voor een avontuur in Los Angeles. Hierna keerde ze terug in Nederland en schreef ze mee aan het album van Ronnie Flex ‘Rémi’. Hierna scoorde ze nog vele hitjes zoals ‘speling’ en ‘parkeerplaats’ en Tabitha is nog lang niet klaar!

Facebook event

THE BASEMENT

Dani

DANI heeft al menig publiek helemaal ondersteboven weten te draaien door heel het land. Van de meest zwoele plekken in Amsterdam (AIR, Chin Chin, Chicago, Nyx, Supperclub, etc). Tot de lekkerste festivals zoals Solar en Kwaku. Het is altijd de vraag welke heerlijke R&B/hiphop platen hij mixt met de vieze schuur nummers in zijn playlist.

Facebook event

THE BASEMENT

Bootygo

Tijdens Onschuldig in The Basement is BOOTYGO te gast. De DJ draait veel in clubs en cafés in Noord-Brabant, daarnaast gaat hij dit jaar zijn kunsten tonen op het Wish Outdoor Festival en dus tijdens de Vierdaagsefeesten in The Basement van Drie Gezusters! Bootygo zorgt voor lekkere Guilty Pleasures in een Moombahton jasje! Let your booty go!

Facebook event

THE BASEMENT

Timo V

Timo V is ook aanwezig tijdens Vierdaagsefeesten als Onschuldig te gast is in The Basement van Drie Gezusters! Timo V draait in vele kroegen, clubs en draaide afgelopen jaar in Albufeira.

Facebook event