Drie Gezusters outdoor festival

Tijdens Pasen en Koningsnacht en -dag 2019 vond het eerste Drie Gezusters Outdoor Festival plaats in de Molenstraat! Een lang weekend vol met de beste artiesten en de heetste concepten. Op Witte Donderdag 18 april werd afgetrapt met de eerste (gratis) avond met met artiesten als Jebroer, Afro Bros en Johnny 500.

Vrijdag 19 april was de start, finish én afterparty van het unieke hardloopfeest The Night Run Festival in de Molenstraat. Met honderden lichtjes onderweg en een route langs alle hotspots in het centrum van Nijmegen. Op de afterparty traden Mari en de Maries speelde en zorgde voor een geweldige sfeer!

Zaterdag 20 april, was een prachtige dag met optredens van Kris Kross Amsterdam, Leafs, Gio, Sjaak en hebben we genoten van fantastisch weer! Bekijk hieronder de beelden!

Zondag 21 april, eerste paasdag hostte Vunzige Deuntjes het festival! Het plein stond helemaal vol en was uitverkocht, wat zorgde voor een fantastische sfeer met o.a. live optredens van Bokoesam en Idaly.

Vrijdag 26 april, Koningsnacht, was een groot spektakelstuk met een geweldige afsluiting van niemand minder dan Boef! Daarvoor stonden o.a. Famke Louise, Yung Felix en Diaz & Bruno ook op het podium!

Zaterdag 27 april waren Terug Naar Toen & Happy Feelings uitgenodigd om bij ons de verjaardag van de koning te vieren. Het was één groot feest met alle hits uit je jeugd in live optredens van o.a. Yes-R, Jody Bernal, Def Rhymes en Chip!

Bekijk hieronder de aftermovies!

Drie Gezusters outdoor festival

Het epicentrum van het Nijmeegse uitgaansleven, de Molenstraat, wordt tijdens het paasweekend omgetoverd tot een waar festivalterrein! Vier dagen vol met de heetste live artiesten, beste dj’s en natuurlijk de leukste party people van Nijmegen en omstreken.

We trappen af op (witte) donderdag 18 april met de eerste editie van “Drie Gezusters Outdoor Festival” en sluiten zondag (1e paasdag) 21 april af met Vunzige Deuntjes!

Vrijdag 26 april, Koningsnacht, zijn we terug in de Molenstraat met een line up waar je niet omheen kan! Op Koningsdag één groot feest met Terug Naar Toen x Happy Feelings!

KLIK OP DE AFBEELDINGEN VOOR MEER INFORMATIE!

Direct tickets kopen? Gebruik de knoppen onder de afbeeldingen.