Zomersessie x IliassOpDeBeat

Voor de Drie Gezusters Zomersessie hebben we Nederlands meest dope artiesten uitgenodigd. Tijdens dag 4 van de Vierdaagsefeesten, dinsdag 16 juli is er Shutdown in The Basement! Speciaal voor deze gelegenheid is IliassOpDeBeat aanwezig met een dikke set. Naast IliassOpDeBeat draaien DJ Dave Nunes en DJ Jahwin. Boven wordt ons beproefde concept van sexy RnB afgewisseld met de lekkerste tracks uit de charts!

THE BASEMENT

IliassOpDeBeat

Op dinsdag 16 juli tijdens de Vierdaagsefeesten komt niemand minder dan IliassOpDeBeat naar The Basement van Drie Gezusters! Hij is producer achter grote hits als ‘Viraal’ van Mula B en Frenna, maar ook van tracks als ‘Challas’, ‘Barz’ en ‘Meester Plusser’. Kom zijn DJ skills checken tijdens de Vierdaagsefeesten op dinsdag 16 juli!

Facebook event

THE BASEMENT

Jahwin

Een Amsterdamsche Eclectic DJ. Opgegroeid in Westerpark met een Arubaanse/Surinaamse achtergrond. Een bescheiden jongen met veel talent en motivatie die houdt van hard werken en altijd openstaat om te leren. Met zijn passende muziekkeuze en creatieve mixing skills heeft hij al een aantal clubs in Amsterdam laten shaken en laten proeven van de sfeer die hij neer wilt zetten. De kennis voor nieuwe muziek en oude muziek is on point.

Facebook event

THE BASEMENT

Dave Nunes

Dave Nunes staat in Nijmegen en omstreken bekend als een groot talent! Dave draaide al voor vele grote concepten als Vunzige Deuntjes, Encore Amsterdam en was een van de huis DJ’s van Drie Gezusters! Ook kwam zijn set voorbij op FunX en heeft hij zijn eigen concepten Motion & Shutdown in The Basement van Drie Gezusters en Latin Sunrise in El Sombrero!

Facebook event