Zomersessie x Diaz & Bruno

Voor de Drie Gezusters Zomersessie hebben we Nederlands meest dope artiesten uitgenodigd. Tijdens de laatste dag van de Vierdaagsefeesten, vrijdag 19 juli is er Three Sisters Night Out! We gaan de Vierdaagsefeesten afsluiten in The Basement met Diaz & Bruno. Boven wordt ons beproefde concept van sexy RnB afgewisseld met de lekkerste tracks uit de charts!

THE BASEMENT

Diaz & Bruno

Diaz en Bruno zijn ook van de partij tijdens de Vierdaagsefeesten! Het duo ken je van tracks als ‘Love Sensez’, ‘Wild’ en ‘Verdubbelen’. Daarnaast gingen de heren met hun eigen concept ‘Girls Goin’ Wild’ door vele clubs in binnen en buitenland. Tijdens de zomer draaien ze weer op vele festivals en zijn ze erbij tijdens de laatste dag van de Vierdaagsefeesten in Drie Gezusters!

Facebook event

THE BASEMENT

Harvey Al Dante

Harvey Al Dante een DJ & producer die in Nijmegen al jaren erg bekend is! Harvey draaide jarenlang in Drie Gezusters en daarnaast is hij een van residents van The Morning After. Verder heeft hij gedraaid voor Vunzige Deuntjes en staat hij bij verschillende concepten in The Basement van Drie Gezusters!

Facebook event